«Kokekunst er egentlig ingen kunst men et håndverk og en fredfull handling man må lære seg å like. Det vil spre glede og inspirasjon til alle»

Vår formidling handler om å inspirere til matkunnskap og forståelse for kokekunst. Vi samarbeider om bokutgivelser og produkter som kan gi lyst og glede og livsstil på kjøkkenet. Vår erfaring er at når det funker på kjøkkenet og god mat stilles på bordet funker det også i alle andre situasjoner.

Mat bør være en budbringer som skaper glede og gode relasjoner mellom oss i det daglige liv. I Hellstrøm Items tror vi fremtiden ligger i tidløshet, bedre kvalitet og fokus på gode materialer. 

Vi samarbeider med Eco Consepts som har fokus på nettop dette og bærekraftig produksjon.

Anita har bakgrunn som grafisk designer og over 20 år som leder i TV og mediabransjen. Eyvind med et liv i restaurantbransje og egen restaurantdrift. I sin tid ble restauranten Bagatelle (1982-2010) den første i Norden med 2 stjerner i Michelin guiden.Deretter mange år som programleder i TV med underholdning og matkunst som tema og ikke minst forfatter av en lang rekke kokebøker.

Alt dette har blitt til en entusiastisk formidling av kunnskap og inspirasjon på kjøkkenet.

"Lag mat med kjærlighet, entusiasme og et dryss av galskap. Det skaper glede og inspirasjon» - Eyvind&Anita

Shop