Personvern

Cookies

Disse verktøyene samler inn avidentifisert informasjon (informasjon som ikke kan spores til en enkeltperson) om besøkende på vår nettside. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Google Analytics

Dataen hjelper Hellstrøm Items/Nelson AS med å sette opp remarketing, samt gir Hellstrøm Items/Nelson AS nødvendige tall på hvordan vi kan forbedre www.hellstromitems.no og drive strategisk markedsføring.

Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her. Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her.

Personvern

For å gi deg gode brukeropplevelser i Hellstrøm Items/Nelson AS sin nettbutikk samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne all informasjon om hvordan vi behandler denne dataen og hvordan du som forbruker kan få tilgang til, endre eller slette informasjon om deg. 

Når du går inn som bruker på nettstedet/nettbutikken hellstrømitems.no godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet/nettbutikken neste gang. 

Ansvarlig

Hellstrøm Items/Nelson AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Noen av oppgavene, ikke ansvaret, er delegert til interne og relevante personer og samarbeidspartnere avHellstrøm Items/Nelson AS.

Hellstrømitems / Nelson AS

Adresse: Bjørn Farmanns gate 4, 0271 Oslo

Org.nr: 997 768 779

Opphavsrett

Innholdet på www.hellstromitems.no sine nettsider er underlagt opphavsrettsbeskyttelse.

Ansvarserklæring

Hellstrøm Items/Nelson AS jobber kontinuerlig med å holde innholdet på nettstedene/nettbutikken så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. Hellstrøm Items/Nelson AS påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på Hellstrøm Items/Nelson AS sitt nettsted/nettbutikk skjer på ditt eget ansvar. Hellstrøm Items/Nelson AS påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av Hellstrøm Items/Nelson AS sitt nettsted/nettbutikk, eller opplysninger som finnes der.

www.hellstromitems.no kan inneholde lenker til andre websider utenfor Hellstrøm Items/Nelson AS sin kontroll. Hellstrøm Items/Nelson AS legger inn slike lenker for å hjelpe besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. Hellstrøm Items/Nelson AS kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.

Henvisninger til hvilket som helst kommersiellt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle Hellstrøm Items/Nelson AS sine nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra Hellstrøm Items/Nelson AS sin side. Hellstrøm Items/Nelson AS kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden/nettbutikken er eksakt like de fargene som produkter, etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.  

Personopplysninger

Hellstrøm Items/Nelson AS innhenter informasjon du frivillig gir oss når du bruker tjenestene våre, f.eks. når du registrerer deg som kunde hos Hellstrøm Items/Nelson AS. Informasjonen du gir oss er nødvendige for at vi skal kunne administrere ditt kundeforhold, og du kan ikke opprette en konto uten å oppgi følgende informasjon:

  • Kontaktinformasjon: navn, etternavn, adresse, mobiltelefonnummer og e-postadresse og postnummer 
  • Finansiell informasjon: for å kunne gjennomføre nettbetalinger, innhenter vi bankdetaljer og transaksjonsinformasjon. Vi lagrer ikke denne informasjonen.

Informasjon som innhentes fra enheten din automatisk:

Hellstrøm Items/Nelson AS og våre leverandører av tredjepartsløsninger kan innhente informasjon fra enheten din automatisk på flere forskjellige måter, blant annet: 

  • Fra nettleseren eller enheten din: Visse opplysninger innhentes av de fleste nettlesere eller automatisk gjennom enheten din, som f.eks. IP-adresse, type enhet, språk og hvilken nettleser du bruker. Vi bruker denne informasjonen for å være sikre på at tjenestene våre fungerer som de skal samt forståelse av brukeradferd på sidene våre. 

Hva bruker vi dine personopplysninger til?

Vi vil bare behandle dine personopplysninger som beskrevet i disse retningslinjene. Vi benytter informasjonen som innhentes til å overholde tjenestene du bestiller fra Hellstrøm Items/Nelson AS samt drift av aixstudio.no. Dette inkluderer håndtering av dine finansielle transaksjoner og besvarelse av henvendelser til kundesenteret vårt. Noen eksempler på hvordan vi bruker dine opplysninger:

  • For å behandle kunderegistreringen din, sette opp og vedlikeholde din konto
  • For å administrere bestillingen din og utsendelsen av produkter
  • For å kunne tilby, vedlikeholde, forbedre og personliggjøre innhold på nettside/nettbutikk, samt analysere segmentert brukeradferd
  • For å vite om innstillingene dine og sikre oss at innholdet på nettsiden/nettbutikken vår vises på en måte som er tilpasset din enhet
  • For å sende deg informasjon om kontoen din eller for å sende deg markedskommunikasjon på produkter vi tror er relevant

Nyhetsbrev

www.hellstromitems.no sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder informasjon som nyheter, tilbud og annet Hellstrømitems-relatert innhold.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og eventuelt brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva leserne har behov for og hva de synes er interessant.

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a), altså samtykke.

Google Analytics

Dataen hjelper oss med å sette opp remarketing, samt gir oss nødvendige tall på hvordan vi kan forbedre vår nettside og drive strategisk markedsføring. Ved bruk av vår nettside samtykker du til innhenting av uidentifiserbar data til analyseformål. 

Innhold og tjenester fra eksterne leverandører 

Nettstedet kan benytte seg av lenker til, og tjenester fra, eksterne nettsteder som ikke er eid eller kontrollert av Hellstrøm Items/Nelson AS. Selskapet påberoper seg ikke ansvar for innhold, retningslinjer for personvern eller annet relatert til disse eksterne kildene. 

Facebook pixel

For å drive målrettet markedsføring benytter vi oss av Facebook Pixel. Dette verktøyet samler inn informasjon om besøkende på vår nettside. Eksempler på informasjon er hvilke sider som har blitt besøkt eller hvilke handlinger som har blitt gjennomført. Les mer om hvordan Facebook Pixel samler inn og behandler data her.

Hvor lenge tar vi vare på dine opplysninger?

Hellstrøm Items/Nelson ASs vil beholde informasjon som du har gitt oss så lenge det er nødvendig for de formål som er angitt i retningslinjene. Hellstrøm Items/Nelson AS vil slette personopplysningene når Hellstrømitems har håndtert din henvendelse, oppfylt en avtale, eller når Hellstrømitems sin rettslige forpliktelse er oppfylt, eller når du trekker samtykket tilbake ved å kontakte oss som forklart nedenfor.

Dersom du ikke har vært betalende kunde hos Hellstrømitems de to siste årene, vil alle dine personopplysninger som er registrert hos oss bli slettet. Unntak for sletting er for at Hellstrøm Items/Nelson AS skal kunne oppfylle rettslige plikter som f.eks. regnskapsmessige årsaker.

Alternativt til sletting, kan Hellstrøm Items/Nelson AS fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan Hellstrøm Items/Nelson AS bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle Hellstrøm Items/Nelson AS sin markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsket og behov.

Personopplysningene vil lagres på Hellstrøm Items/Nelson AS egne servere og hos skytjeneste-leverandører som støtter norsk personopplysningslov (GDPR). Hellstrøm Items/Nelson AS overleverer ikke personopplysningene dine til andre tredje parter med mindre du har samtykket til det.

Hvordan kontakte oss

Vennligst kontakt oss dersom du har noen spørsmål eller kommentarer om vår personvernpraksis, datalagringsvilkår eller personvernerklæring. Du kan kontakte oss på følgende måter:

E-post: hello@ecoconcepts.no

Her vil du kunne få hjelp til å be om innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

Dine rettigheter

Du kan etterspørre informasjon om opphavet, omfanget og mottakere av de lagrede opplysningene samt grunnen til at de er lagret. Du har rett til å be oss om å korrigere, fullføre eller slette dine personopplysninger og overføre disse til en annen organisasjon. Du har rett til å be om ytterligere informasjon vedrørende håndteringen av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere på vår behandling av opplysningene dine der vi har bedt om samtykke til å behandle opplysninger om deg og rett til å trekke dette samtykket tilbake. Du har rett til å levere en klage til tilsynsmyndighetene som er Datatilsynet.

Det finnes noen unntak for disse rettighetene. For eksempel kan vi, i enkelte tilfeller, nekte deg tilgang til personopplysninger dersom dette medfører at du får innsyn i personopplysninger til en annen person, eller om vi er juridisk forhindret i å utlevere slike opplysninger. I noen tilfeller kan vi beholde opplysninger selv etter at du har trukket tilbake samtykket.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer på spørsmål og innspill om produkter, oppskrifter, helse og miljø.

Du når Hellstrømitems raskt via e-post eller Facebook.